FAQ

FAQ

Vanliga frågor och svar (FAQ) om våra produkter

 

1. Vad är skillnaden mellan de olika materialen på laptopväskorna? 

Vi erbjuder laptopväskor i olika kvalitets material där vi främst arbetar med full grain läder samt canvas till viss del. läderväskor ger en mer elegant och professionell look. Medan canvas blir en mer lättare och nättare väska. 

Vad innebär fullgrain läder?

Det är en premiumtyp av läder som ger maximal hållbarhet, och med tiden åldras det vackert.   

 

2. Hur väljer jag rätt storlek för min laptopväska? 

Vi arbetar med universal storlekar på våra väskor, de har även oftast lite extra utrymme för tillbehör. De passar för de allra flesta datorer, skulle den mot förmodan inte göra det för din så har du alltid öppet köp i 30 dagar hos oss! 

 

 

3. Är era lunchväskor isolerade? 

Ja, våra lunchväskor är isolerade för att hålla din mat och dryck vid önskad temperatur under längre perioder. De är perfekta för att hålla din lunch fräsch och god under arbetsdagen eller när du är ute på äventyr. 

 

 

4. Kan jag tvätta min lunchväska i maskin? 

De flesta av våra lunchväskor kan rengöras med en fuktig trasa, men vi rekommenderar att du läser skötselanvisningarna för din specifika produkt. Vissa modeller kan tvättas i maskin, medan andra bör endast rengöras för hand för att bevara isoleringen.

 

 

5. Hur länge håller värmen/kylan i era termosmuggar? 

Vår termosmugg använder dubbelväggs vakuumisolering för att hålla drycker varma upp till 12 timmar och kalla upp till 24 timmar. Tiderna kan variera beroende på omgivande temperatur och mängden fyllning i muggen. 

 

6. Kan jag använda min termosmugg för både varma och kalla drycker? 

Absolut! Våra termosmuggar är designade för att hålla både varma och kalla drycker. Du kan njuta av din favoritkaffe på morgonen och sedan byta till ett uppfriskande iskallt te senare under dagen. 

 

7. Är era produkter miljövänliga? 

Vi strävar efter att erbjuda produkter som är tillverkade med hänsyn till miljön. Många av våra produkter är tillverkade av återvunna material och är BPA-fria för att minska vår påverkan på planeten. 

 

8. Hur lång leveranstid har ni? 

Vi erbjuder alltid fri frakt, med snabba leveranstider. Det ligger vanligtvis på mellan 1-3 dagars leveranstid. 

 

9. Har ni några garantier eller returpolicyer för era produkter? 

Ja, vi erbjuder garantier och returpolicyer för att säkerställa din tillfredsställelse med våra produkter. Vänligen läs igenom våra köpvillkor för att få fullständig information om garantier, returer och återbetalningar. 

 

 

Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.