Shoppa

My company

Investera i en väska som du kan bära med dig genom livet

Past | Design Lunchväskor

Vi förstår att en lunchväska inte bara är en accessoar utan en viktig del av din dagliga rutin. Därför kombinerar vi stil med funktion för att skapa lunchväskor som inte bara ser fantastiska ut, utan också håller din mat fräsch och skyddad. Så oavsett om du vill ta med dig maten till jobbet, på en picknick eller till gymmet så är vi säkra på att våra väskor håller måttet.

Past | Design laptopväskor

Vi strävar efter att erbjuda det bästa av det bästa. Våra datorväskor är tillverkade av förstklassigt läder, noggrant utvalt för att erbjuda en tidlös elegans som står emot trender och varar över tid. Med en karaktär och patina som utvecklas med tiden, vilket ger dig en produkt som åldras med värdighet.

Past | Design termosmuggar

Vår vision sträcker sig till dem som lever en aktiv livsstil och uppskattar produkter som håller jämna steg. Våra termosmuggar är inte bara eleganta utan också tåliga och lätta att bära med dig vart du än går. Från gymmet till kontoret, och överallt däremellan, kommer din termosmugg vara den ultimata följeslagaren för dina dagliga äventyr.